tisdag 4 november 2014

Hamilton är en fjant

Peder Karlsson som är bloggare i svenska Auto, Motor & Sport tycker att Hamilton är en fjant. Skam till sägandes fnissade jag lite åt en del ordvändningar. Ja, ni kan ju själva läsa hela inlägget här:
Jag stör mig på människor. Bara att erkänna. Tolerans är inte min starkaste sida. Jag är snabb till att döma och det tar ett bra tag för mig att ändra uppfattning. Dålig egenskap som jag inte är stolt över.
Något jag har väldigt svårt för så är det människor med offermentalitet. Det är alltid synd om dem. Hur bra eller dåligt det går för dem spelar ingen roll, för de hittar alltid något som får det verka som att de måste kämpa mycket hårdare i vardagen än alla andra. Har de någon gång riktiga problem så är det alltid något de har blivit drabbade av, det är aldrig deras eget fel. Går det bra för dem så är de också väldigt snabba att berätta det för andra, att äntligen har det gått bra för dem trots alla vemödor. Då är det alltid för att de har kämpat mycket hårdare än alla andra och är värda det. För de hade det ju så mycket tuffare från början.
Lewis Hamilton är ett offer. Tycker han själv. Han har orden "Still I Rise" i bak på hjälmen. Han har samma ord tatuerat över hela ryggen.. Still I Rise. Det har han skrivit där för att han har haft det så himla tungt i livet. Tycker han själv. Det var nämligen nåt F1 race för ett par år sedan som han inte vann... Stackarn.
Han blev inskriven i Mclarens Young Drivers program när han var 13 år gammal, 13! Då var han redan flerfaldig brittisk mästare i gokart. stackarn.
Han kom på pallen i sitt första F1 race, bara 22 år gammal, samma år kom han som yngsta någonsin 2a totalt i mästerskapet stackarn. Istället för att var Världens gladaste för det, så gnällde han så mycket så att FIA startade en utredning om teamorder! Han tyckte nämligen att han hade fått spela andrafiol till Alonso, det var därför han kom 2a, inte för att någon hade varit snabbare än honom. Så fungerar ett offer. Hamilton är ett offer.
2011 spelade han också ut raskortet för säkerhets skull. Han hade blivit uppkallad till raceledningen i 5 av 6 race i rad för vårdslös körning. Helt okapabel att ta åt sig kritik såklart så sa han efteråt i en intervju med BBC att det inte alls hade med hans körning att köra, utan det var troligtvis pga att han var svart. And still he rises.... Vilken klippa! Hur orkar han efter alla motgångar!?
Han har förutom det en massa drag av total hybris och extrem narrcissism. Han är nog också lite, lite schizofren för i all hans självömkan som kommer för minsta lilla motgång, så är han övrig tid övertygad om att gud är med honom varje race och det är han som har sett till att han är så himla duktig på att köra bil. Absolut, så är det.
För att gud har inget bättre för sig än att verkligen försäkra sig om att killen som inte bara ligger med Nicole Scherzinger (Sångerska i pussycat dolls, har blivit utnämnd till Världens sexigaste kvinna både här och där) också ska få vara riktigt, riktigt bra på att köra bil. Annars blir det ju orättvist, och det skulle aldrig gud tillåta. Nu förstår jag varför gud inte hinner ta tag i en massa mindre viktiga grejor runt om i Världen, typ Ebola och sånt. Han hjälper ju för tusan Lewis Hamilton! Stackarn! Still he rises. Fjant...
Mitt hopp för att slippa denna människa som Världsmästare står till att Rosberg gör en kanonupphämtning på slutet. Vilket inte är troligt såklart när Hamilton redan har tingat hjälp av högre makter. Men det sista som lämnar en är hoppet... Forza Rosberg!
128734.jpg
Still He Rises... Vilken hjälte..
BGtRu3CCAAAZkcC.jpg
Ett stort kors på ryggen för de dagarna han är truly blessed, och texten still I Rise så klart, för de dagarna då han inte är blessed
Simon180207_468x444.jpg
Här är en bild på honom från dagen han blev ekonomiskt oberoende
nicole-scherzinger-german-lewis-hamilton-1087610732.jpg
Här är eländet han måste gå hem till varje dag efter en slit och släp i F1 paddocken
wpid-article-1268669512264-08b728d5000005dc-230085_636x300.jpg
Här är en bild från när han såg att han bara hade 17 miljarder på kontot och fick höra att det fanns en person i Världen som hade mer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar