torsdag 21 november 2013

Ibland undrar man...

Heikki tappade en massa fart och downforce i Austin. Det hette att KERSen slutade funka och att framvingen hade nåt fel. Nu visade det sig att det antagvligen var en papperspåse(!) som täppt till ett luftintag. Kommer ni ihåg Kimis plastbit på Spa? Varför drabbas bara Lotus av såna här problem? Märkligt. Vi får väl hoppas att gatsoparna gör ett bättre jobb på Interlagos idag och inför loppet på söndag... Hur blir det förresten med fyrken från Quantum? Ser dåligt ut och i så fall får Hülkenberg leta annat team och antagligen trillar Maldonado i så fall in i den svarta bilen med sina oljemiljoner.

På söndag är det Webbers sista F1-lopp. Vinner han? Sku inte tro det. Etta annat sista lopp är faktiskt samarbetet mellan McLaren och Vodafone. Det upphör vid årsskiftet. Pérez kör sista varven med Maccen och in kommer unge hr Magnussen. Coolt. Och inte nog med det, Caterham har meddelat att svedopellen Marcus Ericsson är i deras sikte. Han komma sexa i årets GP2, så intressant är han nog. I så fall exit Pic och Heikki? Sista loppet i Ferrari är det för Massa. Han har målat om hjälmen dagen till ära:

Ovant blir det att inte se honom i de brasilianska färgerna. Di Resta verkar vara lite oroad över sin framtid. Han har meddelat att han sticker över pölen och börjar köra IndyCar om Force India sparkar ut honom.

Vad mera? Jo, tyska Auto, Motor und Sport har photoshopat lite bilder om hur nästa års bilar kommer att se ut. Här kommer några av dem:



Blir lite bekvämare ställning för föraren också då inte fötterna längre behöver vara placerade högre än huvudet... Här är en video på hela härligheten. Och en liten lektion i tyska på köpet :-)
http://www.auto-motor-und-sport.de/video/f1-technik-reglement-2014-im-video-7913407.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar