fredag 6 december 2013

Bernie hyllar Kimi

Bernie Ecclestone hyllar Kimi rejält i förordet till den officiella 2013 Formula 1 season review. Så här skriver han:
“This year I suppose I have to call Kimi the star driver, with the equipment he had. I think he was motivated on hope that he was going to get paid. He's a good guy to have in a team, good for us, good for the team. He's super, he's a racer.”

Annat intressant som hänt är att Caterham gått ut med att 2014 ska de ha en erfaren och en lovande förare som sammansättning. En öppning för Heikki, kanske? Samtidigt så är det gott om lösa och lediga gubbar nu just. Red Bull har knutit António Félix da Costa till sig som tredje förare. Killen var påtänkt som Ricciardos efterträdare i Toro Rosso, men den platsen gick som bekant till Daniil Kvijat.

Vilken färg borde McLaren egentligen ha på sina bilar? Orange, röd-vit eller silver? Tycker det skulle vara lite fräckt om de sku återuppta sin ursprungliga färg, Nya Zeeland-orange, då de lyfter in Honda som motor 2015. Deras officiella färg nu just är kallad Rocket Red och det är sån färg de klär sig i då de vinner. Svårt att komma ihåg färgen, för det är ju ett tag sedan vi såg den...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar