fredag 8 juli 2016

Kimi fortsätter

Jepps, Ferrari har släppt nyheten att Kimi kör också 2017 för de röda. Då blir det rätt intressant att se vad som händer med de andra förarna som också har utgående kontrakt.

Silverstone är på gång fr.o.m. idag. Så här ser däcksvalen ut:
Ferrarigubbsen går på både lite hårdare och mjukare alternativ än mercorna. Det var lite intressant. Force India har däremot valt det aggressivaste alternativet av alla. De flesta lita på att medium däcken (vit rand) ska hålla under racet.

Ett rykte som sprids på allt fler ställen är att Marcus Ericssons stora sponsor Tetra Pack köpt in sig i Sauber. Redan från tidigare var de större sponsor än Nasrs krisande brassebank. Det riktigt intressanta är att sponsorn inte syns nånstans på bilen. Har alltid trott att en sponsor vill synas. Enligt ryktena har Tetra tagit över hela administrationen av stallet men Monisha Kaltenborn fortsätter. Att stallet fått påfyllning av fyrk är helt klart efter att alla anställda fått sina löner på rätt dag nu senast. Om Ericsson tar poäng småningom så står han väl med en mjölkburk i händerna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar