torsdag 15 december 2016

Bottas eller inte Bottas?

Jessus vad snacket går om vem som blir stallkompis med Hamilton. Hoppas ju förstås själv på Bottas men förstår att Williams inte vill släppa honom. Senaste i soppan var att Massa stannar ett år till Williams, och då kan de släppa Bottas. I affären ingår förstås de redan utlovade rabatterna på motorer. Går ett ihärdigt rykte om att Merca vill skriva ett ettårskontrakt med sin förare. Detta för att taktikera inför 2018 då både Vettel och Alonso är fria. Vete tusan om Merca är beredda på att para ihop Hamilton och Alonso. Bara att fråga Maccarna hur bra det samarbetet funkade... Då tror jag mera på Vettel i så fall, en tysk tillbaka till ett tyskt stall. Bottas trumf är dock hans lugn och förmåga att samarbeta med alla. Merca meddelade idag att de berättar vem det blir först i januari.

Och hur är det riktigt med Paddy Lowe? Inget stall vill säga nåt nu, Ett tag verkade som om Merca var villiga att korta av hans karantän och därmed underlätta för att få Bottas till sig. Vilken soppa...

Nästa svensk på väg mot F1 tycks vara Gustavf Malja. Hmm, låter som ett finskt efternamn, och visst är det så. Han har skrivit kontrakt med spanska Racing Engineering och fortsätter i GP2, men i ett bättre stall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar