tisdag 24 juli 2018

Force Indias saga all?

Efter lång tid av rykten om konkurs, så verkar det inte bättre än att just det är nära. Men vips har en ny köpare poppat upp. Lance Stroll vill ha en bättre bil åt grabben, så nu ryktas det ihärdigt om att pappa Stroll köper in sig som majoritetsägare i stallet. Force Indias båda nuvarande förare ligger högt på önskelistan hos många av de mindre stallen. Tror dock inte att tex Perez är intresserad av Williams i dagsläget...

En annan stor förändring är att Fiats store hövding Marchionne antagligen inte kommer att återvända till arbetslivet alls längre. I juni opererades han i axeln och allt såg bra ut. Plötsligt tillstötte komplikationer och han lär tom. ha legat i koma. Det får vi dock ta med en nypa salt. Men i alla fall så har nya gubbar utsetts att leda Fiat och därmed också Ferrari. Det å sin sida betyder att vid förhandlingarna om nästa års sits så är det Kimis kompis Arrivabene som förhandlar. Plötsligt kanske Kimi har en sits i alla fall nästa år och Leclerc får växa till sig ett år till. Tror jag dessutom skulle vara bra grabben.

Sauber ryktades att bli helägt av Ferrari och köra helt under namnet Alfa Romeo. De schweiziska storägarna säger dock att de inte är intresserade av att sälja. Så kanske Mackan Ericsson har en sits nästa år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar