söndag 22 april 2012

No more Borehain

Idag var det minsann inget Borehain. Vilket lopp det blev och vilken förare Kimi är! Och vad trevligt med Grosjean på tredje plats. Webber fullbordade Renaults dominans med de fyra första platserna.
Fyra lopp med fyra olika vinnare så här långt i år. Och då Kimi vinner om tre veckor i Spanien, så är det fem av fem möjliga =)
Jag har trott hårt på Maccarna för det här året, men det ser inte speciellt bra ut för dem nu just. Button hade dessutom otur med motorn idag och Hamiltons vänster bakhjul vill inte lossna alls vid nåt av depåstoppen. Och på tal om depåstopp, så är det väl fortfarande där Lotus svaga punkt finns. Bör övas :-)
Mersorna gick mera som vanligt idag och båda kom på poängplats. I rätt ordning, dock. Massa öppnade poängkontot idag. Äntligen tycker han nog.
Fascinerande förresten hur lika de hårda och mjuka däcken höll. Det brukar vara större skillnad. Det såg man inte minst mellan Lotusarna som hade olika däcksval på stint 2 och 3.

1 kommentar:

  1. JA, snyggt, vad kan man annat säga. Men nog är det otroligt vad lite det är fast i detta år. Det stall som lyckas få alla delmoment att stämma går ut som vinnare och det kan vara vilken som helst av bilarna i fem olika stall. Nåja, kanske inte Massa ;-). Härligt att se Kimi på pallen - fast nog är han otrolig. Första kommentaren "hieman pettynyt". Vilken annan förare som helst skulle ha lagt ut texten om stallets framsteg, hur nöjd han är och detta bådar ännu bättre för framtiden. Men det visar hur speciell han är - vinner man inte så kan man ju inte var nöjd, så enkelt är det.

    SvaraRadera