tisdag 21 februari 2017

Första bilarna presenteras

Så där, nu börjar det närma sig. De tre första stallen har presenterat sina bilar. Först ut var Williams som bara visade bilder och en video på sin nya Williams FW40:
Igår visade Sauber sitt åk för 2017, Sauber C36:
Sauber firar 25 i cirkusen och passar på förgylla tillvaron med lite guldfärg här och där. Wehrlein, förresten, som missar testerna i Barcelona verkar löpa risk att även missa öppningsracet i Melbourne. Missräkning för honom, men vilken chans för unge Giovinazzi.

Idag då, så presenterade Renault sin nya racer, Renault R.S.17:
Mest gult verkar de vilja ha i år, men också svart. Precis som de två andra som visat sina bilar så är hajfenan bakom luftintaget svartmålad för att lite försvinna och ge bilen ett elegantare intryck.

Renault visade även sin förare och årets overaller:
Ifjol skojades det friskt med deras bananutstyrsel, men jag vet om det här var så mycket bättre... Killen längst till vänster är förresten tredjeföraren Sergej Sirotkin. Men eftersom han är civiklädd, så kanske detta är tredjeföraren:
Ja, vem vet :-)

Både Ferrari och nästanålänningen Jean-Eric Vergne har berättat att de går skilda vägar. Vergne satsar nu på Formula-e där han ligger fyra i mästerskapet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar