måndag 3 september 2018

Ajajaj Ferrari

Blev lite av ett antiklimax att Kimi inte lyckades hålla första platsen. Det är bara att inse att Merca jobbade kyligt och taktiskt medan Ferrari gick mera på känsla och därför gick på Mercafinten med ett ett fejkat depåstopp. Har precis för mig att det ska vara förbjudet att göra som de gjorde, men den regeln kanske tagits bort då det är svårt att bevisa. Kimi fick sina däck förstörda då han låg bakom Bottas, så här såg de ut efter loppet:
Ingen automatisk text tillgänglig.

Bottas gjorde ett hästjobb och var ytterst lojal mot stallet. Han är nog inte den populäraste mannen i Italien den kommande veckan... Intressant dock att Kimi efter loppet sa till fansen "Nästa gång!" Man blir ju lite fundersam då det i lördags var rejält starka rykten från tyska Auto, Motor & Sport om att Marchionne bestämt att Leclerc ska köra Ferrari nästa år. Hoppeligen vågar Arrivabene gå emot om det finns nåt sånt beslut.

Vettel har nog bara sig själv att skylla att han i år igen kraschar bort sin VMtitel. Upplever han kontakt med Hamilton igår som väldigt korkad och ett tecken på att han inte klarar pressen. Hoppas han inte kraschar bort Kimi igen om två veckor i Singapore...

Hur länge till ska Verstappen-gossen få glida utanför regelverket? Börjar bli rejält trött på den omogne gossen. Talang har han definitivt men använd den med förstånd. Oerhört barnsliga kommentarer han hävde ur sig då stallet meddelade att han fick ett fem sekunders tillägg för tilltaget mot Bottas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar