onsdag 20 februari 2019

Övriga tre bilar och tester

Alla stall har presenterat sina bilar och det har testats i Barcelona i dagarna tre. Här kommer bilder på de sista bilarna:
MCL34_2019_3Q.jpg
McLaren MCL34

190008_SF90_lateralesinistra.jpg
Ferrari SF90

ARR_C38_Sideview_Giulia.jpg
Alfa Romeo C34

Sist i bildkavalkaden Kimis nya bil. Riktigt snygg - liksom nya Ferrarin - och tack lov så blev den vit och inte som på de första bilderna:
Alfa2019_5.jpg

Trevligt att stallet hyllar Sauber och fortsätter numreringen på bilarna på samma sätt. C:et är förresten för Peter Saubers fru Christiane. 

Alfan går som ett spjut tydligen och Kimi hade länge dagens snabbaste tid, men precis innan det var för slut för idag slog Kvijat till och sänkte tiden med 0,058 sekunder. Kimi körde dock flest varv. Här resultaten från idag då Williams också äntligen kunde delta:
t1 d3 final classification.jpg
Lite kul för mig som är så gammal att läsa namnet Fittipaldi i en resultatlista. Som jag nämnt tidigare här på bloggen så är det min gamle hjälte Emersons sonson som upprätthåller farten i familjen.

Här kommer ett varv runt banan med Kimi, se och njut: Catalunya_with_Kimi_Raikkonen.html

Nu ska vi inte dra allt för stora växlar på de här resultaten. Vi vet från tidigare att både Mercedes och Red Bull brukar mörka under testdagarna. Men tex. tyska Auto, Motor & Sport är väldigt oroliga för Merca och det beror på att nospartierna har större skillnader i år än på länge och det verkar som om Mercas konstruktörsteam missat lite. Här en bild på vingarna:
Bilden kan innehålla: skor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar