fredag 11 november 2016

Gutiérrez får gå

Nu är det klart att Esteban Gutiérrez inte får fortsatt förtroende i Haas. Grosjean blir kvar och får uppenbarligen Magnussen som stallkompis. Pérez kompis i Force India nästa år blir Esteban Ocon. Det ryktas att det är Mercedes som ligger bakom flytten. Men det förnekar lustigt nog Ocons nuvarande stallkompis Wehrlein som också backas upp av Merca.

Pérez satt ner foten rejält gentemot en av sina sponsorer. Det solglasögonfabrikanten Hawkers som efter Trumps seger i presidentvalet twittrade att nu kan meikanerna gömma sina tårfyllda ögon bakom deras solbrillor. Pérez blev rejält förbannad och sa upp kontraktet direkt med hänvisningen till att ingen gör narr av hans land. Hawkers bad om ursäkt, men det var för sent. Intressant nog så ska/skulle de lansera en ny modell med Perez Edition. Klantigt, Hawkers, klantigt.

Nasrs framtid verkar osäker nu när hans huvudsponsor, Banco do Brasil, möblerar om i ledningen. Finns en uppenbar risk att pengarna stryps. Själv säger han sig vara säker på en fortsatt F1-karriär.

Vädret enligt klart.se ser ju inte så värst lovande ut:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar