torsdag 3 november 2016

Williams förare klara

Så kom då äntligen besked från Williams. Nu har det ju varit en offentlig hemlighet rätt länge, men så här tänker stallet köra nästa år. De använder optionen på Bottas och håller honom kvar 2017. Ynglingen Lance Stroll blir den andre föraren med en drös miljoner i ryggen. Stroll blir den tolfte kanadicken i cirkusen. Kommentera gärna här vilka de övriga elva är. Det fina med Bottas kontrakt är att han är fri att gå vart som helst 2018. Givetvis kom spekulationerna om Ferrari som ett brev på posten. Men Jag ser nog McLaren som ett annat alternativ. Framför allt då Alonso verkar alltmer frustrerad. En föryngring med ett nytt radarpar i Bottas-Vandoorne är inte allt för otroligt.

Ryktena om Ross Brawns återkomst får alltmer absurda drag. Själv påstår han att han enbart konsultat åt nya ägarna. Och Bernie skriar högt att han fortfarande är vd och fyller på med att Brawn skulle vara utmärkt i rollen som teknisk expert för FIA.

Vettel kom lindrigt undan efter sitt dåliga uppförande i Mexiko. Han hade lite tur där.

Ska vi gissa att Gutierrez är borta nästa år? Han får knappast nytt förtroende i Haas, men däremot har några journalister placerat honom i Force India. Tror dock inte att de vill ha två mexikaner i stallet. I så fall ligger nog både Ericsson och Nasr bättre till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar