onsdag 21 november 2018

Sista loppet för säsongen

Jaha gott folk, så är det dags för sista loppet den här säsongen. Ökenrace står på dagordningen och så här föga överraskande är däckstrategierna:
De allra flesta tror sig kunna köra med ett stopp med hypersoftdäcken. Månntro det funkar? Vettel och Kimi har tydligen supersoft som ett gångbart alternativ, de två är de enda som har tre uppsättningar av helgens hårdaste däck.

Loppet blir Alonsos sista F1-lopp såvitt vi vet, det verkar också bli Sirotkins sista för ihärdiga rykten placerar Kubica bakom ratten i Williams tillsammans med Russel. Maccarna har tom. målat om bilen till Alonsos ära:
Intressant nog gjorde Maccarna en motsvarande grej 1986 då deras dåvarande förare som också var tidigare världsmästare slutade, nämligen Keke Rosberg. Då blev bilen gul-vit istället för för röd-vit och så här såg den bil ut under Portugals GP:

Tyskan Flörsch som kraschade våldsamt i Macau i helgen är enligt alla sajter på bättringsvägen efter en lång - nio timmar - operation. Otroligt att det gick så pass bra som det gick för henne med tanke på hur kraschen såg ut. Det var tydligen sjunde ryggkotan som mosats lite illa och en benflisa hotade att tränga in i ryggmärgen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar