fredag 27 april 2018

Europas GP

Europas GP i Baku är på gång. Första fria träningen avklarad med Bottas som snabbast medan Kimi verkar ha problem. Han körde bara ett fåtal varv och det verkar som om växellådan krånglar. Måste den bytas ut så flyttas han som bekant ner fem platser på griden. Verstappen satt sin Red Bull i en skyddsvall och fick kliva ur bilen, får se hur pass skadad hans bil är.

Ryktena om att Ricciardo flyttar till Ferrari blir allt starkare. Samtidigt säger aussien själv att han inte skrivit på nåt och att han kräver att förarna ska behandlas lika eller att han är förste förare. Tror faktiskt inte själv på ferrarialternativet för honom eftersom han inte kommer överens med Vettel, till skillnad från Kimi.

Temperaturen i Baku är lägre än ifjol eftersom loppet i år körs tidigare på året. Runt 20 grader har det tydligen varit som varmast. Och då blir ju däckstrategierna lite intressanta, eller?
Rätt enahanda val trots allt. Enda som avviker är Renault var båda förarna tror på supersoft och de båda förarna har minst antal ultrasoftdäck.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar