tisdag 22 september 2015

En glad Kimi

När såg vi Kimi le senast? Tycker han varit rätt surmulen största delen av tiden hos Ferrari. Men i söndags sprack det äntligen upp:

Tyvärr kunde han inte matcha Ricciardo så det blev ingen dubbelseger för Ferrari, men visst smakar även en tredjeplats för oss som längtat.

Gårdagens inlägg om VW-koncernens intåg på F1-banan fick sig en rejäl törn idag då det verkligen spreds ut om VWs fusk med bränsleåtgången i sina dieselbilar. Få se om detta nu drabbar Red Bull. Å andra sidan tycker jag att RB-gubbarna har blivit riktiga gnällspikar.

Toto Wolff har nu sagt också en gång för alla att Red Bull inte får köpa motorer av Merca. Förhandlingarna mellan Lotus och Renault håller förresten fortfarande på. Gissar att Renault-Nissans vd Carlos Ghosn börjar bli rätt trött på det hela och han har öppet sagt att det fortfarande är möjligt att Rellu helt lämnar F1. Börjar bli tjatigt det här.

Nu ser vi fram emot Japan och Suzuka med blandade känslor. Dels är det snabb bana som därmed torde passa Merca, men Ferrari visade på Monza att snabbheten är på väg. Manorstallet har säkert en drös motstridiga känslor även de då de nu återvänder. Racing for Jules.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar