torsdag 17 september 2015

Manor byter förare

Manor gör nu det som de pratat om en tid. Spanjoren Roberto Merhi pausas några lopp och in kommer amerikanen Alexander Rossi. Så här ser gossen ut:

Han har valt 53 som sin nummer i F1. På frågan varför just det numret, svarade han med nåt riktigt skönt: "Herbie is back." De som är lika gamla som jag minns Herbie, nr 53. Här en bild från filmen som kom betydligt senare:


Underbart!

Kimi rycker på axlarna åt missen vid starten på Monza. Han är cool!

Enligt tyska Auto Motor & Sport har Pirelli tagit itu med trasslet med däckstryck som uppkom på Monza. Enligt tidningen har Pirelli höjt lägsta däckstryck från 1,1 bar till 1,24 bar på framdäcken och 1,17 på bakdäcken. Om en vecka på Suzuka höjs lägsta gränsvärdet ytterligare till 1,48 bar på framdäcken och 1,41 på bakdäcken. Hoppeligen vet de också när de ska mäta trycket numera... Poängen med för lågt tryck är att greppet blir bättre.

Nicos jakt på Hamilton kan i princip vara över. Inför varje race hotar motorbyte nu och flyttas han ner tio platser på griden. Hamilton å sin sida passerar Senna i antalet vunna race då han vinner nästa gång. Jo, han lär vinna igen, antagligen redan nu på söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar