fredag 4 april 2014

Hamilton och Nico - vad annars?

Bahrain fortsätter som de andra GP-helgerna börjat med fullständig dominans av Mersu. Jessus hur silverpilarna susar ifrån de andra. Kimi tog i för allt han var värd i första fria och var sjätte snabbast, inte ens försöken att flyga hjälpte:

Dessvärre slogs lite av bilen sönder då han landade och han hade problem sen i andra fria. Då var i och för sig Alonso närmast mersorna och då var han dryga sekunden långsammare... Red Bullarna blir nog farliga för Ferrari på söndag. Ricciardo ser riktigt bra ut och hur Vettel är då det gäller vet vi. Maccarna är förstås farliga men dessvärre verkar också Toro Rosso gå bättre än Ferrari.

Williams valde en intressant strategi på andra fria. De kom ut först då det vara bara en halvtimme kvar. De meddelade sen att det berodde helt enkelt på att de kan banan så bra från vintertesterna där. och vi ska komma ihåg att temperaturen då loppet går är betydligt lägre än dagtid och ungefär samma den var under vintern. Massa var för övrigt femma och Bottas nionde i andra fria.

Klockan 15 imorron är det tredje fria och sen är det dags att fixa tipset inför kvalet klockan 18.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar