söndag 6 april 2014

Nico på pålen

Nico knyckte pålen fram för näsan på Hamilton. Så nu får britten vänta två veckor på att försöka ta rekordet som brittisk mästare i antalet pole position. Bara en sån sak.

Kimi lyckades kvala bättre än Alonso och så pass bra som sjätte. Det går ett rykte i depån om att han lär ha lett lite då han tog av sig hjälmen. Bildbevis finns dock inte så vete tusan om det stämmer.

Bottas kvalade in som fyra och lyfts precis som Kimi upp en placering eftersom Ricciardo flyttas ner tio placeringar i form av straff från Malaysia. Det fick han för att åkte iväg från depån med ett hjul dåligt fastsatt. Tack och lov hann han aldrig ut på banan, så stallet fick inga böter.

Flygrampen som Kimi och Maldonado använde sig av under fria träningarna försvann lagom till kvalet. Och det var ju bra det.

Vem rår på Mersorna idag då? Ingen. är väl rätt svar. Såvida inte de får problem. Best of the rest var faktiskt Ricciardo så Red Bull ska nog inte räknas bort. Men lustigt nog verkar den bilen passa Ricciardo bättre än Vettel. Force India tror jag också kommer att lyckas bättre är Ferrari. Helt klart är de med Rellu motorpaketet ett steg före Ferrari. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar