måndag 21 mars 2016

Vilken inledning på 2016!

Fortsätter säsongen 2016 lika dramatiskt som den började så vete tusan om hjärtat tål det. Tänkte ta fasta på några saker:
- Varför var det Kimis bil som bråkade? Nästan så att jag börjar se en konspiration. Dramatiskt värre såg det ut då eld slog ut genom luftintaget ovanför hans huvud.
- Värsta kraschen på bra länge då Alonso körde på Gutierréz. Otroligt att spanjoren kunde kliva ur bilen helt oskadd och sen hålla presskonferens.





 - Ferraris däckstrategi efter rödflaggningen. Hur tänkte de där? Visst, lätt att i efterhand ifrågasätta dem, men de borde väl inse att även Mercedes jobbat med att göra bilen snällare mot däcken så att de kan köra längre stintar.
- Haas-teamet. Intressant, första loppet nånsin och direkt in på sjätte plats. Strongt. Starkt också av Gene Haas att direkt säga att det var tack vare samarbetet med Ferrari det gick så bra.
- Manors nya fart. Stallet har motorer från Mercedes och vips hade Sauber svårt att komma förbi.
- Toro Rossos fart. Lilla Red Bull-teamet hade riktigt bra fart. Intressant också att följa den interna fighten mellan ungtupparna. Var tom. fara för moderstallet att de skulle bli frånåkta, men Ricciardo såg till att visa vem som bestämmer. In på en fjärde plats och dessutom dagens snabbaste varv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar