lördag 7 januari 2017

2017 års bilar

Några stall har meddelat när de visar sina bilar. Ferrari var först ut med datum och satte det till 24 februari. Merca svarade och satte datum till 23 februari. Se där. Force India ville inte vara sämre och presenterar sitt nya åk den 22 februari. Nej nu! Och vad säger då Renault? Jo, de presenterar sin nya den 21 naturligtvis. Manor presenterar ingen ny bil alls, de har tvärtom så gott som konkat. Force India har dessutom som första team klarat FIAs krocktester för 2017 med sin VJM10.

Då bilarna ska vara snabbare nu, så har några banor blivit tvungna att bygga om lite, bl.a. Melbourne fick väldigt kort tid på sig då FIA i slutet av december meddelade vad de måste göra. Silverstone har hotat att dra sig ur som anordnare av F1-lopp. Detta fick Bernie att gå i taket och han började gasta nåt om att de ska sluta fåna sig. Som omväxling håller jag med den gamle.

Nåt nytt om Bottas flytt har inte kommit. Men Williams har meddelat att under Autosport Show nästa vecka, så representeras stallet av Claire Williams, Rob Smedley och lillpojken Lance Stroll. Ingen Bottas med alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar