tisdag 24 januari 2017

Tuffare körning ok

Enligt Motorsport.com så har FIA beslutat att tillåta tuffare dueller på banan fr.o.m. i år. Nu kommer inte varje krock eller touch att granskas, utan enbart om endera föraren gjort något uppenbart regelvidrigt. Öh? Alltså hur ska de se det om de inte kollar alla situationer? Gissar att skribenterna haft lite bråttom och att det är bestraffningarna som uteblir om det inte är nåt solklart fall.

Hann bara lämna ifrån mig förra inlägget så kom det en bekräftelse från Brawn att han blir vd för motorsportsbiten inom Liberty Media. Kan ju knappast vara pengarna som lockar. Formula One Groups nye vd Chase Carey har lovat att ta F1 till nutiden. Samtidigt prisar han Bernie för hans jobb. Jo jo, amerikanerna kan snacka...

Formula1.com spekulerar i hajfenans återkomst. Hemska saker! Tydligen kan det bli ett behov på bilarna genom att bakvingen blir både lägre och bredare och därför påverkas mer av luftdraget från framvagnen och fjädringen. Nå, om en månad presenteras de första bilarna, så då får vi se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar