onsdag 15 maj 2019

Tråk-Barcelona

Oj vilket tråkigt race det var i Barcelona i år. Och att Hamilton vinner loppet på den första rakan gör ju inte saken bättre. Kolumnisten och tidigare föraren Martin Brundle röt till rejält i sin senaste kolumn. Är nog böjd att hålla med att det känns märkligt att ett lopp ska avgöras för att den ena förarens koppling trilskades i startögonblicket. Var är kampen mellan förarna. Nå, i och för sig så såg vi Haas-bilarna tampas. När ska de tröttna på Grosjean, föresten? men i övrigt var det inte mycket som hände.

Kanske det blir bättre nästa år då Zandvoort återvänder till racekalendern. Gissningsvis är det just Barcelona som faller bort då åtmintone Monza hävdar att ett nytt avtal är så gott som klart.

I testerna på barcelonabanan har Merca förstås lyst igen. Snabbast idag var ryssen Mazepin. Det ryktas fortfarande att hans pappa köper ut Kubica i Williams. Ferraris påläggskalv Callum Ilott testade en Alfa och lyckades totalhaverera. Han lär ha skickats hem bums för att fortsätta F3-bilen sin.

Schumis familj har förresten släppt nyheten att det ska komma en dokumentär om honom i vinter. Har läst att den ska både i november och december, ska bli spännande och se vilkendera som gäller.

Nu ser vi - kanske - fram emot Monaco. Ska vi gissa på en ny dubbelseger för silverbilarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar