lördag 24 november 2012

2 x McLaren

Dubbelt McLaren i topp med Hamilton längst fram och Webber trea i kvalet. Intressant. Vettel kvalade in som fyra, betydligt bättre än Alonso som blev åtta. Maldonado som blev sexa kan flyttas ner genom att han tydligen hoppade över en invägning. Antagligen kommer han undan med en varning. Men flyttas han ner så flyttas Alonso upp en plats. Och plötsligt har Massa fel på sin växellåda igen och flyttas från femte till tionde plats och så är Alonso på plats sex. Men får Webber då samma problem med sin växellåda så står Vettel på plats tre... Hoppas verkligen att det fula spelet inte äger rum.

Räikkönen nia och Rosberg tia får väl ses som fullt normalt. Kovalainen tjugonde med Petrov framför sig. Ska vi gissa att de kör sina sista race i Caterham? Kovalainens nersjunkna axlar tyder på att det är slut. Tråkigt, men så är det i F1. Sahara Force India har fortfarande inte tillkännagett sina förare, så ett litet, litet ynka hopp finns ännu. Ingen italienare klar heller nästa år men däremot två mexikaner. Lite fascinerande tycker jag.

Blir det regn imorron - vilket Alonso definitivt lär hoppas på - så finns förstås en möjlighet att det blir så många avåkningar att Kovalainen kör in som tolva eller bättre. Och då kommer de framför Marussia Virgin i konstruktörsVM igen. Men att önska andra otur är inget vi gör här :-)  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar