måndag 5 november 2012

Ah, den satt fint!

Ja, jo, absolut, vilket skönt lopp. En annan hade ju faktiskt tippat segraren rätt :-)

Konstigt nog var det många som klåpade bort sig i racet. Det verkade nervöst och skakigt för många - även för Vettel, men han hade ändå turen med sig. En som inte behövde tur, utan hela tiden "visste vad han gjorde" var ju Kimi. Han gjorde verkligen skäl för sin Iceman attityd, även efter racet.

Stackars Coulthard som skulle intervjua. -How do you feel after winning this race? -"Not much really" och när David gör sitt bästa för att ur honom någonting: Well, last time you gave me shit for not smiling enough, maybe the same this time but I am really happy for the team and for myself :-))

 Egentligen var det bra att han fick bevisa att han kunde hålla undan för Alonso, Button och Vettel trots Safety-car i slutet. Verkligen övertygande!

 PS, Visserligen var det Halloween i helgen men jag tror nog ändå att Mr Fellman var lite för optimist när han nämnde att Senna skulle ha vunnit i en Lotus 1997, fyra år efter sitt frånfälle. Tala om att spöka ;-) (jag vet det var ett misstag att det blev 1997 istället för 1987). Siddu, vi lusläser allting som skrivs här :-)

Som bonus en annan finne som nyss publicerades som animation av McLaren: The Flying Finn (McLaren har inaktiverat inbäddning för detta filmklipp av någon anledning)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar