tisdag 24 september 2019

Seb is back

Så fick han då äntligen vinna igen, Vettel. Nätet svämmar snart över av alla konspirationsteorier om hur stallet tänkte och gjorde, men den officiella förklaringen är helt enkelt att då Red Bull tog in Verstappen hann Ferrari inte ta in Leclerc längre utan det blev Vettel. Vilket ledde till en undercut som lyckades. Mest tack vare att Merca inte hade den farten alla trodde de skulle ha och att inte Red Bull var lika snabba som Ferrari. Överraskningen i att Ferrari var snabbast torde ligga i den senaste uppdateringen och framför allt i nya nosen.

GettyImages-1176354610.jpg
Leclerc och Vettel efter målgång
Vettel på prispallen 

Leclerc uttryckte stort missnöje under racet över att han plötsligt låg tvåa. Men vid intervjuerna efteråt var han nöjd för teamet. Första dubbelsegern nånsin i Singapore, inte ens Merca har lyckats med det. 

Giovinazzi, den luringen, ledde loppet fyra varv och slog till mångas häpnad till med ett bra lopp. Faktiskt första gången sen Silverstone 2015 som nåt annat stall än Merca, Ferrari eller Red Bull lett ett lopp. Första gången sen 1983 som en Alfa lett ett lopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar