fredag 20 september 2019

Singapore andra fria träningen

Singapore är riktigt intressant att besöka och då banan är mitt i stan med massor av hotell runt, så blir det riktigt trevligt. Hade hoppats på att få en bra bild på Kimi, men kamerorna vill inte riktigt hänga med i accelerationen ut från kurvan. Här i alla fall Kimi, Bottas, Vettel och Giovinazzi:





Hamilton, Verstappen, Vettel och Bottas var ordningen bland de fyra bästa efter andra fria. Vad jag kunde uppfatta så är det nog ingen som rår på Hamilton på söndag.

Haas har meddelat att de håller sin förarduo för 2020. Alternativen minskar i rasande takt för Hülkenberg. Har ändå lite svårt att förstå att de väljer att hålla kvar Grosjean, men enligt stallchefen Steiner så har han hjälpt stallet mycket genom erfarenhet, även om han också kostat stallet mycket.

Kubica har meddelat att han inte kör för Williams nästa år. Gissningsvis är det kanadensaren Latifi som kommer istället. Mest beroende på att har han en massa sköna miljoner i bagaget. Erfarne Hülkenberg kunde ju vara ett alternativ annars.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar